Wat is de Week van de Integriteit? Hoe kan onze organisatie meedoen? En hoe pakken andere bedrijven en overheidsorganisaties integriteitsvraagstukken aan? Antwoord op deze vragen komen onder andere aan bod tijdens de partnerbijeenkomst van de Week van de Integriteit.

De Week van de Integriteit is een jaarlijkse bewustwordingscampagne waarin overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties activiteiten rond het thema zakelijke integriteit organiseren. Zo creëren we momentum en laten we zien dat integriteit een gezamenlijke verantwoordelijkheid is!

Partnerbijeenkomst
Op donderdag 25 oktober 2018 organiseert ICC Nederland – initiatiefnemer van de Week van de Integriteit – van 14.30 uur tot 18.00 uur een partnerbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u andere (potentiële) partners, worden de laatste ontwikkelingen rond de Week van de Integriteit en de Slotconferentie op 7 december met u gedeeld en kunt u kennis en ervaring uitwisselen rond het thema zakelijke integriteit.
Wilt u graag meer weten over de wijze waarop uw organisatie kan bijdragen aan de campagne? Dan is deze bijeenkomst de uitgelezen kans om kennis te maken met de Week van de Integriteit en andere (potentiële) partners.

Geïnteresseerd geraakt?
U kunt zich nu registreren als deelnemer van de partnerbijeenkomst. Deelname is kosteloos, aanmelden verplicht; Dit kunt u doen door een e-mail te sturen vóór vrijdag 19 oktober, 12:00 uur aan bosch@icc.nl o.v.v. ‘Aanmelden Partnerbijeenkomst 25 oktober’.

Hou het nieuws op de website van de Week van de Integriteit in de gaten; binnenkort vindt u hier meer nieuws terug over de partnerbijeenkomst.

Locatie partnerbijeenkomst 25 oktober
Havenbedrijf Rotterdam
World Port Center (WPC)
Wilhelminakade 909, Rotterdam

 

Share This