Wat is de Week van de Integriteit? Hoe kan onze organisatie meedoen? En wat kunnen bedrijven en overheidsorganisaties van elkaars integriteitsbeleid leren?
Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de Partnerbijeenkomst die wordt georganiseerd in aanloop naar de Week van de Integriteit 2017, van 1 t/m 9 december.

Na een introductie met het laatste nieuws over de Week, gaan Jorinde Paulissen (UWV) en Caroline van der Salm (Nuon) in op het integriteitsbeleid van beide organisatie. Hoe ziet dit er uit, welke uitdagingen zijn er en hoe maken zij gebruik van de Week van de Integriteit?

De partnerbijeenkomst vormt een uitstekende gelegenheid voor (potentiële) partners van de Week van de Integriteit voor een (nadere) kennismaking met dit in omvang groeiende initiatief. Professionals, uit publieke en private hoek, treffen elkaar om kennis te delen en inspiratie op te doen.

Programma (voorlopig)
15.30   Ontvangst

16.00   Welkom & Laatste nieuws Week van de Integriteit 2017
Marijke Wolfs, initiatiefnemer Week van de Integriteit, algemeen secretaris ICC Nederland

16.15    Integriteitsbeleid & ervaringen uit de praktijk
Caroline van der Salm, Coördinator Integriteit, Nuon (Vattenfall)
Jorinde Paulissen, Adviseur Bureau Integriteit, UWV

17.15   Netwerkborrel
18.00   Einde programma

Registratie
Deelname is kosteloos, aanmelden verplicht. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail met uw contactgegevens vóór dinsdag 27 juni 12:00 uur aan info@icc.nl o.v.v. Partnerbijeenkomst 29 juni.

Locatie
ICC Nederland, Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag

Share This