Op 7 december 2018 wordt in het Vredespaleis in Den Haag de Slotdag van de Week van de Integriteit georganiseerd: ‘ICC’s International Integrity and Anti-corruption Conference’. Het thema dit jaar is:

‘Integrity and accountability in the private and public sector:
taking it to the next level’.

Beleidsmakers, ondernemers, academici en NGO’s komen bijeen om actuele ontwikkelingen op het gebied van zakelijke integriteit te bespreken en de gezamenlijke aanpak van corruptie te bevorderen. Tijdens openingsspeeches en paneldiscussies zullen prominente sprekers uit binnen- en buitenland hun visie delen over dit onderwerp. In het middagprogramma staan interactieve break out sessies gepland en uiteraard is er ruimte om de contacten met uw zakelijke stakeholders verder uit te breiden en te verdiepen.

Is uw interesse gewekt voor de Slotconferentie van de Week van de Integriteit? Dan kunt u dit kenbaar maken door middel van de pre-registratie. U ontvangt dan het laatste nieuws over de conferentie, de start van de daadwerkelijke registratie, logistieke zaken en het conferentieprogramma.

Het aantal deelnemers aan de conferentie op 7 december is beperkt. Tijdelijke (pre)registratie wordt aangeraden, maar is geen garantie voor deelname. Partners van de Week van de Integriteit, buitenlandse gasten en ICC leden hebben voorrang bij registratie.

Pre-registratie via www.weekvandeintegriteit.nl/conference

Share This