Het aantal organisaties dat zich aanmeld voor de Week van de Integriteit en zich daarmee schaart achter het belang van ethisch zaken doen is groeiende.

Tijdens de Week slaan partijen de handen ineen om Nederland bewuster te maken van het belang van integriteit. Overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties doen mee door in de Week van de Integriteit eigen initiatieven te ontplooien. Veel verschillende organisaties hebben zich al aangemeld. Recente partners die zich hebben aangesloten zijn onder andere: Erasmus M.C. / Afdeling Radiologie & Nucliaire geneeskunde, Young Transparency International / Transparency International Nederland en het Ministerie van Defensie in samenwerking met het NIVD.

Samen met onze partners hopen wij het belang van samenwerking op het gebied van integriteit te onderstrepen om zo de impact van de Week van de integriteit te vergroten. Aangesloten partners ontplooien gedurende de Week van de Integriteit initiatieven. Op deze website vindt u een overzicht van de initiatieven, deze lijst zal in aanloop naar 1 december 2017 worden aangevuld.

Nog geen partner? Iedere organisatie kan meedoen! Word ook partner en meld uw organisatie aan via www.weekvandeintegriteit.nl/aanmelden.

 

Share This